Om mig

Jag bor sedan 27 år i Nacka. Jag får ofta höra att jag är en driven, positiv och social person som är nyfiken på människor. Har under årens lopp hyrt ut lokaler i fastighetsbranschen för hundratals miljoner, skapat uppmärksammade kampanjer och medverkat till kundvårdsprogram för att behålla kunder. Slagit rekord och även vunnit en rad priser inom Hållbarhetsområdet.

 Har alltid gillat tävling som format och roats av att använda sammanhanget för att engagera och svetsa ihop ett lag. Han har ett förflutet som mångårig tävlingsarrangör och cupgeneral. Van att jobba i delegerade processer.

 Sedan jag lämnade Castellum, efter tjugo år, har jag övergått till egen verksamhet och har tagit mig an uppdrag såväl inom fastighetsbranschen som utanför. Senast som Customer Relations Manager hos Colliers International. Har även anlitats som föreläsare och hållit i ett antal säljkurser och coachat i service och säljfrämjande ämnen. Har under ett par år även drivit HammarbyHandbolls affärsnätverk.

 Under mina år inom Castellum skapade vi ett av Europas Grönaste Fastighetsbolag. Har talat inför EU i Bryssel och även i Dubai om hur man når framgångar inom hållbarhetsområdet.
Ofta anlitad som prisutdelare på Fastighetsgalan.

 Har suttit i juryn och varit prisutdelare för Sveriges Snyggaste Kontor. Är mycket intresserad av och kan rätt mycket om hur morgondagens arbetsplatser kommer att se ut. Hur man får medarbetare att trivas. Medverkat som talare och suttit i expertpaneler flera gånger under Almedalsveckan på fastighetsmässan
Business Arena Real Estate, BARE.